Ejerforhold

Skandia Asset Management Fondsmæglerselskab A/S er en del af Skandia-koncernen, som er en af nordens største kundeejede virksomheder indenfor langsigtet opsparing, personforsikring og bank. Vi er 2.500 medarbejdere og vi forvalter cirka 450 milliarder kroner for vores 2 millioner kunder i Danmark og Sverige.

Skandia har givet mennesker økonomisk tryghed i mere end 160 år og har en stærk tradition for innovation, produktudvikling og engagement i lokalsamfundet. I Danmark skaber vi værdi for vores kunder med innovative løsninger indenfor forebyggelse, sundhed og langsigtet opsparing, og vi gør det lettere for vores kunder at træffe de rigtige beslutninger om deres økonomi.

De danske Skandia selskaber ejedes frem til 2. januar 2019 af Livförsäkringsbolaget Skandia, ömsesidigt i Sverige, herefter af AP Pension.

Om Skandia og AP Pension

I januar 2019 blev Skandia i Danmark en del af AP Pension-koncernen, som er det fjerdestørste kommercielle pensionsselskab i Danmark og en af landets ældste virksomheder med kundedemokrati.

AP Pension-koncernen fokuserer på at skabe værdi for alle vores kunder gennem de løsninger, vi tilbyder inden for pensionsopsparing, sundhed og forebyggelse. Vi tager aktivt del i det samfund, vi er en del af: Når vi investerer vores kunders penge, når vi rådgiver kunderne, og når vi udvikler vores medarbejdere. AP Pension-koncernen har godt 500 medarbejdere og forvalter cirka 132 milliarder kroner for vores 430.000 kunder i Danmark. Læs mere på www.skandia.dk og www.appension.dk.


Kontakt os

Har du spørgsmål til Skandia Assset Management eller vores løsninger, så kontakt vores fagspecialister.

> Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Ønsker du løbende at modtage nyheder om investeringer, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

> Gå til tilmelding

Seneste nyhed

AP Pensions køb af Skandia i Danmark er nu endeligt på plads

Læs mere her

Få pension hos Skandia

Skal dine medarbejdere også have gavn af Skandias gode afkast, så få en pensionsordning hos Skandia.

> Gå til Skandia.dk